Zoeken
Bundelpresentatie 'Ik noem dit poëzie' - Wees welkom!
Op dinsdagavond 22 maart presenteert Erik Jan Harmens zijn nieuwe poëziebundel Ik noem dit poëzie.

Bundelpresentatie 'Ik noem dit poëzie' - Wees welkom!

Gepubliceerd op 16 maart, 2016 om 00:00, aangepast op 4 april, 2016 om 00:00

Tien jaar na zijn debuut In menigten is het hoog tijd het dichterschap van Erik Jan Harmens te vieren: In menigten, Underperformer, Gospels en Psalmen en Open mond verschijnt nu in één band verzameld, aangevuld met een vuist vol gloednieuwe gedichten. Ik noem dit poëzie ligt vanaf 28 maart in de boekhandel.

Op 22 maart heffen we vanaf 17.00 uur het glas, bij ons op de uitgeverij. Wil je hierbij zijn? Meld je dan even aan via lili.burki@lebowskipublishers.nl.

Met optredens van tweedejaarsstudenten Creative Writing aan de ArtEz in Arnhem: Marieke Polderdijk, Charlotte Veelenturf, Robert van Munster en Fleur Bodt.

Bundelpresentatie Ik noem dit poëzie | dinsdag 22 maart | 17.00-19.00 | Overamstel uitgevers | Paul van Vlissingenstraat 18, Amsterdam

 

Auteurs
Auteur: Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vijf dichtbundels, plus twee bundels met lyrische duetten, een met Rick de Leeuw en een met Ilja Leonard Pfeijffer. Harmens was in 2002 de eerste poetry slam-kampioen van Nederland. Hij publiceerde ook vijf romans. Hallo muur (2015) werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door en werd talloze malen herdrukt. In 2018 kwam een tweede, autobiografische roman uit, over onverdoofd leven, getiteld Door het licht. Anderhalf jaar eerder, begin 2017, verscheen Pauwl, een geestige vertelling over een volwassen man met autisme. Even later kwam bij uitgeverij Moon Harmens' eerste kinderboek uit: Hans is kwijt. Erik Jan Harmens schrijft stukken over prikkels en verdoving...

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: