Zoeken
Marieke Poelmann doet verslag van Lost & Found
Schrijfster Marieke Poelmann was op vrijdag 4 maart bij het maandelijkse event Lost & Found in het KattenKabinet, waar Erik Jan Harmens vertelde over de 'Zwagergids' en 'Hitshot' van Joost Zwagerman.

Marieke Poelmann doet verslag van Lost & Found

Gepubliceerd op 14 maart, 2016 om 00:00

Zwagerman schreef van zijn negende tot zijn vijftiende jaar tijdschriften vol over televisie en muziek, gepubliceerd in oplagen van één. 

Lees het verslag hier terug.

Auteurs
Auteur: Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vijf dichtbundels, plus twee bundels met lyrische duetten, een met Rick de Leeuw en een met Ilja Leonard Pfeijffer. Harmens was in 2002 de eerste poetry slam-kampioen van Nederland. Hij publiceerde ook vijf romans. Hallo muur (2015) werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door en werd talloze malen herdrukt. In 2018 kwam een tweede, autobiografische roman uit, over onverdoofd leven, getiteld Door het licht. Anderhalf jaar eerder, begin 2017, verscheen Pauwl, een geestige vertelling over een volwassen man met autisme. Even later kwam bij uitgeverij Moon Harmens' eerste kinderboek uit: Hans is kwijt. Erik Jan Harmens schrijft stukken over prikkels en verdoving...

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: