Zoeken
Kom naar de eerste editie van LEBOWSKI LIVE! - 28 februari in De Nieuwe Boekhandel in Amsterdam
In samenwerking met De Nieuwe Boekhandel presenteren we vol trots de eerste editie van LEBOWSKI LIVE, ons nieuwe maandelijkse event waarbij je tien auteurs en hun work in progress kan volgen.

Kom naar de eerste editie van LEBOWSKI LIVE! - 28 februari in De Nieuwe Boekhandel in Amsterdam

Gepubliceerd op 12 februari, 2016 om 00:00, aangepast op

Ivo Victoria, Johan Fretz, Mick Johan, Anneke Claus, Jonathan Griffioen, Roxane van Iperen, Esther J. Ending, Erik Jan Harmens, Anja Sicking en Jonah Falke dichten of schrijven allemaal onder de vlag van Lebowski. Weken, maanden, soms wel jarenlang zitten ze achter hun schrijftafel of laptop en dan ineens is daar een boek. Maar wat gebeurt er in de tussentijd? Tijdens LEBOWSKI LIVE krijgen lezers de kans mee te kijken in het hoofd van tien auteurs, tien maanden lang. In sessies van vier minuten testen de schrijvers nieuw werk uit op het publiek en vertellen ze onder leiding van onze hoofdredacteur Jasper Henderson hoe het ermee staat.

Je bent van harte uitgenodigd te komen luisteren en ze het hemd van het lijf te vragen tijdens de eerste editie op zondag 28 februari om 14.00 uur, in onze favoriete boekhandel in Amsterdam: De Nieuwe Boekhandel! Meld je aan via lili.burki@lebowskipublishers.nl of via onze Facebookpagina. Entree is gratis.

LEBOWSKI LIVE | zondag 28 februari | 14.00-16.00 | De Nieuwe Boekhandel | Bos en Lommerweg 227 Amsterdam

Auteurs
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: