Zoeken
Volg Erik Jan Harmens en zijn roman in de maak tijdens LEBOWSKI LIVE
Lebowski Publishers presenteert in samenwerking met De Nieuwe Boekhandel het nieuwe event LEBOWSKI LIVE! Erik Jan is een van de tien Lebowski-auteurs die je vanaf zondag 28 februari tien maanden lang kan volgen. 

Volg Erik Jan Harmens en zijn roman in de maak tijdens LEBOWSKI LIVE

Gepubliceerd op 15 februari, 2016 om 00:00, aangepast op

Erik Jan, maar ook Ivo, Mick, Johan, Anneke, Esther, Jonathan, Roxane, Anja en Jonah dichten of schrijven allemaal onder de vlag van Lebowski. Weken, maanden, soms wel jarenlang zitten ze achter hun schrijftafel of laptop en dan ineens is daar een boek. Maar wat gebeurt er in de tussentijd? Tijdens LEBOWSKI LIVE krijgen lezers de kans mee te kijken in het hoofd van tien auteurs, tien maanden lang. In sessies van vier minuten testen de schrijvers nieuw werk uit op het publiek en vertellen ze hoe het ermee staat. Je bent van harte uitgenodigd te komen luisteren en ze het hemd van het lijf te vragen. De eerste editie is op zondag 28 februari om 14.00 uur, in onze favoriete boekhandel in Amsterdam: De Nieuwe Boekhandel!

Wil je erbij zijn? Reserveer dan een plekje en meld je aan via lili.burki@lebowskipublishers.nl.

Auteurs
Auteur: Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vier dichtbundels, die in maart 2016 werden gebundeld in zijn verzameld werk, getiteld Ik noem dit poëzie. Ook maakte hij twee bundels met lyrische duetten, een met Rick de Leeuw (Echte mannen scheiden niet, 2012) en een met Ilja Leonard Pfeijffer (Duetten, 2016). Harmens was in 2002 de eerste poetry slam-kampioen van Nederland. Zijn roman Hallo muur (2015) werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door en kreeg uitzinnige reacties. In 2018 kwam een tweede, autobiografische roman uit, over onverdoofd leven, getiteld: Door het licht. Anderhalf jaar eerder, begin 2017, verscheen Pauwl, een geestige roman over een...

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: