Zoeken
Volg Erik Jan Harmens en zijn roman in de maak tijdens LEBOWSKI LIVE
Lebowski Publishers presenteert in samenwerking met De Nieuwe Boekhandel het nieuwe event LEBOWSKI LIVE! Erik Jan is een van de tien Lebowski-auteurs die je vanaf zondag 28 februari tien maanden lang kan volgen. 

Volg Erik Jan Harmens en zijn roman in de maak tijdens LEBOWSKI LIVE

Gepubliceerd op 15 februari, 2016 om 00:00, aangepast op

Erik Jan, maar ook Ivo, Mick, Johan, Anneke, Esther, Jonathan, Roxane, Anja en Jonah dichten of schrijven allemaal onder de vlag van Lebowski. Weken, maanden, soms wel jarenlang zitten ze achter hun schrijftafel of laptop en dan ineens is daar een boek. Maar wat gebeurt er in de tussentijd? Tijdens LEBOWSKI LIVE krijgen lezers de kans mee te kijken in het hoofd van tien auteurs, tien maanden lang. In sessies van vier minuten testen de schrijvers nieuw werk uit op het publiek en vertellen ze hoe het ermee staat. Je bent van harte uitgenodigd te komen luisteren en ze het hemd van het lijf te vragen. De eerste editie is op zondag 28 februari om 14.00 uur, in onze favoriete boekhandel in Amsterdam: De Nieuwe Boekhandel!

Wil je erbij zijn? Reserveer dan een plekje en meld je aan via lili.burki@lebowskipublishers.nl.

Auteurs
Auteur: Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vijf dichtbundels, plus twee bundels met lyrische duetten, een met Rick de Leeuw en een met Ilja Leonard Pfeijffer. Harmens was in 2002 de eerste poetry slam-kampioen van Nederland. Hij publiceerde ook vijf romans. Hallo muur (2015) werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door en werd talloze malen herdrukt. In 2018 kwam een tweede, autobiografische roman uit, over onverdoofd leven, getiteld Door het licht. Anderhalf jaar eerder, begin 2017, verscheen Pauwl, een geestige vertelling over een volwassen man met autisme. Even later kwam bij uitgeverij Moon Harmens' eerste kinderboek uit: Hans is kwijt. Erik Jan Harmens schrijft stukken over prikkels en verdoving...

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: