Zoeken
Saturday Roast met Willem Bosch, Cor de Jong en Jonah Falke tijdens 24H Oost - 13 februari in Amsterdam
Op zaterdag 13 februari gebeurt het aan de oostkant van de stad: onze auteurs Willem Bosch, Cor de Jong en Jonah Falke geven namelijk een literaire acte de présence tijdens het event LETTERLIJK in de Vergulden Eenhoorn. Je kan er niet alleen genieten van literaire optredens van oa onze Lebowski-talenten, de organisatoren serveren ook een lunch (een Saturday Roast met zacht versgegrild vlees) en er is muziek van Radio Noet-Noet.  

Saturday Roast met Willem Bosch, Cor de Jong en Jonah Falke tijdens 24H Oost - 13 februari in Amsterdam

Gepubliceerd op 9 februari, 2016 om 00:00, aangepast op

Naast Willem Bosch (scenarioschrijver en auteur van Op zwart), Cor de Jong (jeugleider van Sparta en auteur, check hier zijn debuutroman De aanname) en Jonah Falke (schilder, muzikant en schrijver, in april debuteert hij met zijn roman Bontebrug) treden op Sarah Sluimer (Elle-columniste, auteur Atlas Contact en programmamaker Paradiso) en Jerry Hormone (auteur Atlas Contact).

Entree is gratis; zorg er wel voor dat je op tijd bent om een plekje te bemachtigen! Wil je ook deelnemen aan de Saturday Roast? Laat het de Vergulden Eenhoorn even weten en reserveer een tafel via 020-2149333.

LETTERLIJK is onderdeel van de vierde editie van 24H Oost. In het tweede weekend van februari worden er 24 uur per dag door heel Amsterdam-Oost evenementen georganiseerd. De stadsdelen West (maart), Zuidoost (mei), Zuid (september) en Noord (oktober) volgen de maanden erna.

LETTERLIJK | zaterdag 13 februari | 13.00-15.00 | Vergulden Eenhoorn | Ringdijk 58 Amsterdam

Auteurs
Auteur: Willem Bosch

Willem Bosch (1986) is scenarioschrijver van o.a. de BNN-serie Feuten en Van God los (waarvan de aflevering 'Spookbeeld' genomineerd werd voor een Gouden Kalf) en de bioscoopfilms Bellicher: Cel (het vervolg op Bellicher - De macht van meneer Miller) en Feuten. In 2012 debuteerde hij met de roman Op zwart. In 2016 verscheen Ontaarde ouders, een columnbundel die hij schreef met Sarah Sluimer: een bijzonder grappig, openhartig maar ook ontroerend verslag van een poging het zorgen voor een kind niet in de weg te laten staan van je eigen leven en een gezonde relatie.

Auteur: Cor de Jong

Cor de Jong (1978) is schr?ver, leraar Nederlands en studiebegeleider b? de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. H? publiceerde al meerdere korte verhalen. De aanname is z?n debuutroman.

Auteur: Jonah Falke

Jonah Falke (1991) werd geboren in Ulft en studeerde fine art painting aan ArtEZ, Enschede. Hij exposeerde in binnen- en buitenland en maakte als frontman van de band Villa Zeno de plaat Self Made Woman. In 2016 verscheen zijn debuutroman Bontebrug, in 2019 volgde De mooiste vrouw van de wereld. Hij schreef voor Vrij Nederland, See All This, ELLE, HP/De Tijd en VPRO Nooit meer slapen en is vaste columnist bij de Gelderlander en op het Lebowski Blog.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: