Zoeken
't Hooge Nest goes Korea
Ook de zestiende vertaaldeal van 't Hooge Nest is een feit. De rechten zijn aan Zuid-Korea verkocht.

't Hooge Nest goes Korea

Gepubliceerd op 25 januari, 2022 om 13:17, aangepast op 25 januari, 2022 om 13:43

Gisteren maakten we bekend dat de rechten van 't Hooge Nest aan de Albanese uitgeverij Dituaria verkocht zijn. Vandaag kunnen we alweer de volgende vertaaldeal bekend maken. De Zuid-Koreaanse uitgeverij Bookie heeft de rechten verworven. Daarmee is de zestiende vertaaldeal van 't Hooge Nest een feit!

Auteurs
Auteur: Roxane van Iperen

Roxane van Iperen (1976) is auteur en jurist. In 2016 verscheen haar debuutroman Schuim der aarde, waarmee ze de Hebban Debuutprijs won. In 2018 volgde 't Hooge Nest, waarvan tot op heden meer dan 275.000 exemplaren zijn verkocht. Het werd bekroond met de Opzij Literatuurprijs 2019 en stond op de shortlist van de NS Publieksprijs 2020. Elf landen verwierven de vertaalrechten, waaronder het Verenigd Koninkrijk en Duitsland, waar het boek ook de bestsellerlijsten haalde. De filmrechten zijn verkocht aan Man Up, het productiebedrijf van Carice van Houten en Halina Reijn. Van Iperen heeft een vaste column over macht in Vrij Nederland en schrijft voor diverse media.

Boeken
Roxane van Iperen - 't Hooge Nest
Roxane van Iperen

Het waargebeurde verhaal van twee joodse zussen in het verzet, een onderduikvilla in 't Gooi en het onvermijdelijke verraad

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: