Zoeken
Leo Verheul treedt 30 januari op tijdens Nacht van de Taalkunst in Delft
Kom zaterdag 30 januari naar het Rietveld Theater in Delft. Leo Verheul, Lebowski's enige echte mislukkingskunstenaar, zal daar tijdens de Nacht van de Taalkunst een spectaculaire show weggeven over De kunst van het mislukken

Leo Verheul treedt 30 januari op tijdens Nacht van de Taalkunst in Delft

Gepubliceerd op 13 januari, 2016 om 00:00, aangepast op

De Nacht van de Taalkunst is onderdeel van Dichter Bij De Bar, een festival voor seriewoordenaars. Op 30 en 31 januari trekken zo'n 45 taalkunstenaars door Delft en geven ze overal korte optredens.

Nacht van de Taalkunst begint om 18.00 uur met een vegetarisch buffet. Tijdens en na het diner kun je genieten van optredens van oa: Maria Barnas, Josse Kok, Marco Martens, Tamara Woestenburg, Mark Lotterman, Leo Verheul, Elfie Tromp en Harry Merry.

Toegang bedraagt €25,- en reserveren is verplicht: info@verzetdezinnen.nl. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Auteurs
Auteur: Leo Verheul

Leo Verheul (1954) is journalist, schrijver en programmamaker. Hij schreef voor Het Vrije Volk, Voetbal International en Panorama. Vanaf 1993 maakte hij met Henk Spaan, Harry Vermeegen en boezemvriend Hugo Borst het tv-programma Die 2: Nieuwe Koeien en met Spaan, Borst, Erik van Muis-winkel en Diederik van Vleuten het pro-gramma Studio Spaan. Verheul schrijft al vanaf de begintijd voor literair voetbal-tijdschrift Hard Gras en publiceerde meer-dere voetbalboeken, waaronder de biografie van Frank Rijkaard en De voorzitter. Met Pablo & Poëzie debuteerde hij in 2012 als filmmaker op het IFF in Rotterdam.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: