Zoeken
Kampvuur in de stad met Erik Jan Harmens (Utrecht)
Kampvuur, een groot succes tijdens Into The Great Wide Open 2015, krijgt een vervolg! Tijdens Kampvuur in de Stad (een samenwerking tussen SLAA, Excelsior, Stichting Tolhuistuin en Atlas Contact) wordt het gedachtegoed van schrijvers en muzikanten gebundeld. Schrijvers/dichters worden gekoppeld aan muzikanten en elk duo gaat muzikaal en literair de dialoog met elkaar aan. Eerst maken ze al corresponderend kennis met elkaars werk en wanneer ze dat al kennen gaan ze direct naar de volgende stap: waar voelen ze verwantschap, waar vinden ze dat terug?  

Kampvuur in de stad met Erik Jan Harmens (Utrecht)

Gepubliceerd op 7 januari, 2016 om 00:00, aangepast op

Kampvuur wordt zaterdagavond voortgezet met Melle de Boer (Smutfish) & Lieke Marsman, Anne Soldaat (Daryll Ann) & Maartje Wortel, Clean Pete & Tjitske Jansen en Anne Caesar van Wieren (Karawane, LPG) & Erik Jan Harmens, in Tivoli/Vredenburg in Utrecht.

Was je erbij op Vlieland, dan wil je weer, heb je het gemist, dan wil je ook!

Kaarten bestellen kan hier.

 

Zaterdag 9 januari 2016 | 20.30-23.00u (deuren gaan om 19.30u open) | €15,00 | Tivoli/Vredenburg | Utrecht

Auteurs
Auteur: Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vier dichtbundels, die in maart 2016 werden gebundeld in zijn verzameld werk, getiteld Ik noem dit poëzie. Ook maakte hij twee bundels met lyrische duetten, een met Rick de Leeuw (Echte mannen scheiden niet, 2012) en een met Ilja Leonard Pfeijffer (Duetten, 2016). Harmens was in 2002 de eerste poetry slam-kampioen van Nederland. Zijn roman Hallo muur (2015) werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door en kreeg uitzinnige reacties. In 2018 kwam een tweede, autobiografische roman uit, over onverdoofd leven, getiteld: Door het licht. Anderhalf jaar eerder, begin 2017, verscheen Pauwl, een geestige roman over een...

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: