Zoeken
‘Zie mij graag’ van Sarah Meuleman verschenen: trailer en interview
Hoever ga jij om gezien te worden?

‘Zie mij graag’ van Sarah Meuleman verschenen: trailer en interview

Gepubliceerd op 16 september, 2021 om 16:17, aangepast op 21 september, 2021 om 16:22

Heden verschenen, het nieuwe boek van Sarah Meuleman: Zie mij graag. Een zinderende Vlaams-Nederlandse roman vol tederheid en suspense, over familie, verlangens en fantomen. Over weglopen van het verleden en toch weer omkijken. Over bang zijn om pijn te doen en toch weer te kwetsen. Over hoe ver we gaan om gezien te worden. Als wie we zijn. Of wie we liever waren geweest.

Alvast in de sfeer van het boek komen? Dat kan. De trailer van het boek, geregisseerd door Berend Boorsma, is hier te bekijken.

Ook ging Sarah vrijdag 17 september 2021 om 15 uur live over haar roman in gesprek bij Scheltema TV, met Marjolein de Cocq. Terugkijken kan via deze link.

Auteurs
Auteur: Sarah Meuleman

Sarah Meuleman is auteur en journalist. Ze schrijft voor onder andere NRC Handelsblad, De Standaard en Vogue. Haar debuutroman De zes levens van Sophie werd genomineerd voor de Bronzen Uil en in Amerika uitgegeven. Daarnaast schreef ze de spannende romans De vondeling en Zie mij graag. Meuleman houdt zich naast het schrijven bezig met het creëren van concepten voor internationale series.

Boeken
Sarah Meuleman - Zie mij graag
Sarah Meuleman

Hoever ga jij om gezien te worden?

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: