Zoeken
Doe mee met de boekenclub van Brommer op zee rond 'De eerste vrouw'
1 september 2021 begint een nieuwe editie van de boekenclub van VPRO's televisieprogramma Brommer op zee. Samen met Susan Smit kun je De eerste vrouw lezen, een historische roman over operazangeres Geraldine Farrar en toneelspeler Lou Tellegen.

Doe mee met de boekenclub van Brommer op zee rond 'De eerste vrouw'

Gepubliceerd op 2 september, 2021 om 13:29, aangepast op 21 februari, 2022 om 11:19

Hoe doe je mee? Brommer op zee verstuurt wekelijks leesopdrachten per mail, ze delen de opdrachten op hun sociale media én je kunt gratis meelezen via de Brommer op zee-app en daar met elkaar in gesprek. Je vindt de app in je app- of playstore. Voor alle info en de introductievideo van Susan, klik je hier.

Brommer op zee is het boekenprogramma van de VPRO, gepresenteerd door Ruth Joos en Wilfried de Jong. Vanaf 5 september 2021 weer op NPO 2.

Meer over De eerste vrouw lees je hier. De roman is als midprice verkrijgbaar voor 12,50.

Auteurs
Auteur: Susan Smit

Susan Smit (1974) is schrijfster en columniste van Happinez. Ze debuteerde in 2001 met Heks en heeft inmiddels vele boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Gisèle, Tropenbruid en De wijsheid van de heks. Met haar roman De heks van Limbricht werd ze genomineerd voor de NS Publieksprijs. Dit voorjaar publiceerde ze Alles wat beweegt, een historische roman over Isadora Duncan.

Boeken
Susan Smit - De eerste vrouw
Susan Smit

Historische roman over het meest legendarische artiestenkoppel van de 20ste eeuw

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: