Zoeken
Anja Sicking tekent voor nieuwe roman bij Lebowski
Wij blij, want Anja Sicking tekende voor een nieuwe roman! Haar vijfde, en tweede bij Lebowski (na Ferrari’s in de hemel in 2016).

Anja Sicking tekent voor nieuwe roman bij Lebowski

Gepubliceerd op 9 juli, 2021 om 16:15, aangepast op 12 juli, 2021 om 11:48

Wij kijken ernaar uit en hoewel niet in beeld, waren kaasstengels vanzelfsprekend aanwezig én zelfs met gepaste gretigheid geconsumeerd. 

Over Anja Sicking:

Anja Sicking (1965) debuteerde met Het Keuriskwartet, dat werd genomineerd voor de Debutantenprijs en de AKO Literatuurprijs en werd bekroond met de Marten Toonder/Geertjan Lubberhuizenprijs. Haar tweede roman, De stomme zonde, is vertaald in het Duits, Engels en Turks, en werd genomineerd voor de eerste BNG-prijs en de International IMPAC Dublin Literary Award. In 2009 verscheen de roman De tien wetten der verleiding, in 2016 Ferrari's in de hemelHaar nieuwe roman wordt verwacht in 2022.

Auteurs
Auteur: Anja Sicking

Anja Sicking debuteerde in 2000 met Het Keuriskwartet, waarvoor ze de Geertjan Lubberhuizenprijs ontving. Haar tweede roman, De stomme zonde, is vertaald in het Duits, Engels en Turks. Ze is redacteur van het literaire tijdschrift Tirade en geeft les op de Schrijversvakschool Amsterdam. Ze schreef meerdere essays over 'de schrijfrobot', onder andere in Trouw en trad eerder dit jaar op in Waag for the Future in een programma over 'De verbeelding van de toekomst'.

Boeken
Anja Sicking - Ferrari's in de hemel
Anja Sicking

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: