Zoeken
Joosje Duk tekent voor haar debuut bij Lebowski Publishers
Actrice, regisseur en schrijfster Joosje Duk (1994) tekent voor een boek bij Lebowski Publishers, getiteld Ik zie je bij de uitgang. Eind augustus verkrijgbaar.

Joosje Duk tekent voor haar debuut bij Lebowski Publishers

Gepubliceerd op 10 juni, 2021 om 10:06, aangepast op 24 juni, 2021 om 11:14

Joosje Duk (1994) is scenarioschrijver en regisseur. Haar afstudeerfilm NIGHT won de Huffington Post Impact Award en werd vertoond bij Disney Studios in LA. In Nederland maakte ze de korte film Glad ijsmet Achmed Akkabi in de hoofdrol, de NPO3 online serie #FITGIRLS en de VPRO-serie Edelfigurant, met Loes Schnepper, Hannah Hoekstra en Frank Lammers. In 2021 werd ze geselecteerd voor de Netflix New Voices Script Contest, waarvoor ze haar debuutspeelfilm schrijft.

Als je meer wilt weten over Joosje, kijk dan even op haar website.

Auteurs
Auteur: Joosje Duk

Joosje Duk (1994) is scenarioschrijver en regisseur. Haar afstudeerfilm NIGHT won de Huffington Post Impact Award en werd vertoond bij Disney Studios in LA. In Nederland maakte ze de korte film Glad ijs met Achmed Akkabi in de hoofdrol, de NPO3 online serie #FITGIRLS en de VPRO-serie Edelfigurant, met Loes Schnepper, Hannah Hoekstra en Frank Lammers. In 2021 werd ze geselecteerd voor de Netflix New Voices Script Contest, waarvoor ze haar debuutspeelfilm schrijft.

Boeken
Joosje Duk - Ik zie je bij de uitgang
Joosje Duk

Een geestige en ontroerende ode aan de onverbrekelijke band tussen een dochter en haar vader

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: