Zoeken
Jonah Falke openhartig in documentaire
Jonah Falke was deze week te zien op Omroep Gelderland in zijn documentaire Jonah.

Jonah Falke openhartig in documentaire

Gepubliceerd op 9 september, 2020 om 00:00

 

Al zes jaar is hij in de maak: de documentaire over Jonah Falke. In de documentaire vertelt Jonah openhartig over zijn leven als muzikant, schilder, maar bovenal schrijver. Ook gaat hij in op moeilijke onderwerpen, zoals eenzaamheid, en schuwt hij er niet van ervaringen uit zijn eigen leven en dat van de mensen om hem heen in zijn werk te gebruiken. Dinsdag 8 september werd Jonah uitgezonden bij Omroep Gelderland. Voor wie het gemist heeft, de documentaire is terug te kijken op het YouTube-kanaal van Omroep Gelderland.

Na aanloop van de documentaire verscheen Jonah Falke deze week in een interview met de VPRO-gids, een interview met De Gelderlander en in de podcast van Erik Schuurman.

Auteurs
Auteur: Jonah Falke

Jonah Falke (1991) werd geboren in Ulft en studeerde fine art painting aan ArtEZ, Enschede. Hij exposeerde in binnen- en buitenland en maakte als frontman van de band Villa Zeno de plaat Self Made Woman. In 2016 verscheen zijn debuutroman Bontebrug, in 2019 volgde De mooiste vrouw van de wereld. Hij schreef voor Vrij Nederland, See All This, ELLE, HP/De Tijd en VPRO Nooit meer slapen en is vaste columnist bij de Gelderlander en op het Lebowski Blog.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: