Zoeken
Kijk mee met de livestream van de presentatie van 'Familieopstelling', de nieuwe Kluun
SAVE THE DATE - Kluun presenteert zaterdag 29 augustus zijn nieuwe roman Familieopstelling. De presentatie is in de Bibliotheek LocHal in Tilburg, de geboortestad van Kluun waar de roman zich deels afspeelt. Vanwege corona waren het aantal kaarten voor de presentatie beperkt en is de presentatie vol. Het goede nieuws is: je kunt op het YouTube-kanaal van Lebowski meekijken met de livestream, tussen 14.20 en 15.20 uur.

Kijk mee met de livestream van de presentatie van 'Familieopstelling', de nieuwe Kluun

Gepubliceerd op 29 augustus, 2020 om 00:00

Programma

De presentatie van Familieopstelling bestaat uit een interview met Kluun over zijn nieuwe boek, door zijn redacteur Jasper Henderson. Daarna spreekt de schrijver met Petra Robben over dierbare plekken in de stad Tilburg, en leest hij voor. 

Livestream

Kijk mee met de presentatie vanaf 14.20 uur via het YouTube-kanaal van Lebowski (klik hier).
Of kijk direct hier:


Over Familieopstelling

In Familieopstelling raakt hoofdpersoon Stijn, die we al kennen uit Kluuns eerdere boeken Komt een vrouw bij de dokter en De weduwnaar, in een crisis nadat de zoveelste liefde van zijn leven toch niet de ware bleek te zijn. Als ook nog zijn moeder met alzheimer wordt opgenomen in een verzorgingstehuis, is het tijd om stappen te nemen. Stijn gaat op onderzoek uit om er eens en voor altijd achter te komen waarom zijn (liefdes)leven zo'n puinhoop is. De ontroerende maar vaak ook hilarische zoektocht leidt hem langs zijn jeugd in Noord-Brabant, een ingrijpende familiegeschiedenis en een verblijf in de Engelse countryside. Zal hij op zijn 55ste zichzelf weten te vinden? En, belangrijker nog: de liefde?

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: