Zoeken
Overamstel uitgevers op 1 en 2 in de Bestseller top 60
Lieveling van Kim van Kooten (Lebowski) is net uit en meteen de nieuwe nummer 1 in de Bestseller 60. Claudia de Breij maakt met Neem een geit (Lebowski) de grootste sprong van de week: het boek klimt van 51 naar 2.

Overamstel uitgevers op 1 en 2 in de Bestseller top 60

Gepubliceerd op 11 november, 2015 om 00:00, aangepast op

Jonas Jonasson staat met Gangster Anders en zijn vrienden op 17, De poepfabriek van Busser en Schröder staat enkele weken na De Kinderboekenweek nog steeds in de top 60 op 34.

Auteurs
Auteur: Kim van Kooten

Kim van Kooten (1974) is actrice en schrijver. Ze speelde o.a. in Zusje, Hollands Hoop en Missie Aarde. Ze schreef de scenario's voor de bioscoophits Alles is liefde en Alles is familie. Haar werk werd bekroond met meerdere Gouden Kalveren.Pauline Barendregt (1969) is Design Director en gaf jarenlang leiding aan de ontwerpteams van internationale modemerken. Sinds 2010 is ze eigenaar van Studio Button, een strategic design consultancy in Amsterdam.

Auteur: Claudia de Breij

Claudia de Breij (1975) is cabaretier. Ze maakte tot nu toe zeven succesvolle theatervoorstellingen, waaronder Hete Vrede, waarvoor ze de Poelifinario-prijs ontving. Uit die voorstelling komt haar hit 'Mag ik dan bij jou'. Daarnaast is ze columniste van de VARAgids en schreef ze het boek Krijg nou tieten!, waarvan ruim 50.000 exemplaren zijn verkocht. Claudia de Breij en Jessica van Geel - (1973), freelance journalist voor onder andere NRC Handelsblad - leven samen met hun twee zoons in een hypermodern samengesteld mozaïekgezin.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: