Zoeken
Deze week op 1 in de bestsellerlijst: 'Abdelhak Nouri: een onvervulde droom'
Een week na de memorabele special over Abdelhak Nouri bij DWDD komt het door Khalid Kasem geschreven boek Abdelhak Nouri: een onvervulde droom binnen op nummer 1 in De Bestseller60 van het CPNB. Van het boek zijn momenteel 42.500 exemplaren in druk. Het is binnen alle verkoopkanalen in Nederland het bestverkochte boek van het moment.

Deze week op 1 in de bestsellerlijst: 'Abdelhak Nouri: een onvervulde droom'

Gepubliceerd op 1 april, 2020 om 00:00

‘Het vervult mij met trots dat het verhaal van Abdelhak Nouri door zoveel mensen wordt gelezen. Dat zijn fantastische karakter en de liefdevolle mensen die hem omringen worden gezien. Abdelhaks motto is altijd geweest dat je niet veel hoeft te bezitten om veel te kunnen geven, een blijk van aandacht kan de wereld betekenen voor een ander. Juist in deze tijd is dat een boodschap die we niet vaak genoeg kunnen horen.’ – Khalid Kasem

‘Wij als familie Nouri zijn heel dankbaar voor alle hartverwarmende reacties van lezers. Het doet ons goed dat het verhaal van Abdelhak – een verhaal van verbinding en betrokkenheid – gelezen wordt. Wij zijn heel blij dat Een onvervulde droom het best verkochte boek van Nederland is geworden.’ – Reactie familie Nouri

Abdelhak Nouri: een onvervulde droom is het verhaal van Abdelhak Nouri, geschreven door Khalid Kasem –  de vertrouwenspersoon en belangenbehartiger van Abdelhak Nouri en diens familie. Khalid Kasem vertelt het verhaal vanuit zijn perspectief, en dat van de familie en vrienden van Abdelhak, onder wie Donny van de Beek, Steven Bergwijn en Frenkie de Jong. Het is een ontroerend en soms verbijsterend boek over de lange weg die de familie Nouri als migrantengezin heeft afgelegd, over de droom die de familie verwezenlijkt zag in het onmiskenbare talent van hun zoon Abdelhak.

Het is het verhaal van Abdelhak als voetballer en als mens, en tevens een verhaal over de band met Ajax, over verdriet, hoop, geloof en verbinding in tijden van tegenslag. 

Khalid Kasem (1978) is advocaat, schrijver en docent in de beroepsopleiding voor advocaten. Hij is mede-eigenaar van advocatenkantoor De Vries & Kasem, mental coach voor topsporters en geeft leiderschapstrainingen voor het bedrijfsleven.

Auteurs
Auteur: Khalid Kasem

Khalid Kasem (1978) is schrijver en docent. Hij is medepresentator van de talkshow Khalid & Sophie. Tevens is hij vertrouwenspersoon van Abdelhak Nouri en diens familie.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: