Zoeken
Reactie Hugo Borst en Lebowski op lezerswedstrijd AD Magazine
Kortgeleden schreven we in samenwerking met AD Magazine een verhalenwedstrijd uit rondom het thema ‘dementie’, naar aanleiding van de verschijning van het boek Ma van Hugo Borst, dat gebaseerd is op zijn wekelijkse kroniek over zijn dementerende moeder in diezelfde krant.

Reactie Hugo Borst en Lebowski op lezerswedstrijd AD Magazine

Gepubliceerd op 3 november, 2015 om 00:00, aangepast op 26 juli, 2023 om 08:20

Geheel tot onze verrassing hebben wij inmiddels meer dan 1100 (!) inzendingen mogen ontvangen, waarvoor onze grote dank. Helaas beschikken we niet over de tijd en de middelen om persoonlijk te reageren op alle bijdragen, maar we willen via deze weg zoveel mogelijk mensen bedanken voor al hun ontroerende en openhartige verhalen en anekdotes. We hebben ze veelal met een brok in onze keel gelezen, maar gelukkig ook vaak moeten glimlachen om kleine momenten van geluk, tederheid en liefde.

Op 16 november maken we tijdens de presentatie van Ma in het Oude Luxor in Rotterdam de drie winnaars van de beste, mooiste, ontroerendste en grappigste verhalen bekend.

Nogmaals dank aan alle deelnemers en een diepe buiging namens iedereen bij Lebowski, AD en Hugo Borst!

Auteurs
Auteur: Hugo Borst

Hugo Borst (1962) is schrijver, columnist, redacteur en voetbalcriticus. Hij schreef onder andere de bestsellers De Coolsingel bleef leeg, Over vaders en zonen, Schieten op Volkert van der G. en O, Louis, dat in Engeland genomineerd werd voor de prestigieuze British Sports Book Awards. In 2009 was Alle ballen op Heintje het Beste Rotterdamse Boek. Zijn boeken over zijn moeder met dementie, Ma (2015) en Ach, moedertje (2017), verkochten samen meer dan 200.000 exemplaren.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: