Zoeken
Lancering Golden Years van ALi Eskandarian tijdens Crossing Border op 14 november
'Golden Years' van Ali Eskandarian wordt 14 november - tijdens Crossing Border - gepresenteerd aan het publiek.

Lancering Golden Years van ALi Eskandarian tijdens Crossing Border op 14 november

Gepubliceerd op 11 november, 2015 om 00:00, aangepast op

Op 11 november 2015, een dag voor het Crossing Border festival begint, is het precies twee jaar geleden dat de getalenteerde singer/songwriter en schrijver Ali Eskandarian om het leven kwam. Hij liet een verweesd manuscript achter, een prachtige roman over het leven van jonge Iraanse immigranten – muzikanten, schrijvers, skaters – in New York.

Golden Years verschijnt dit najaar wereldwijd, en Crossing Border heeft de primeur: Ali’s broer zal deelnemen aan een speciaal programma gewijd aan Ali’s boek (en muziek), en ook zijn moeder en zus zullen aanwezig zijn. Daarnaast zijn Icy & Sot present en de zanger van Yellow Dogs, Obash.

Auteurs
Auteur: Ali Eskandarian

Ali Eskandarian (1978-2013) werd in Florida geboren, groeide op in Teheran, verhuisde naar Duitsland en keerde uiteindelijk weer terug naar de Verenigde Staten, waar hij zijn puberjaren doorbracht in Dallas. In 2003 verscheen zijn solo-cd Nothing to Say bij het prestigieuze Wildflower Records. Hij toerde met Peter Murphy (Bauhaus) en was gastmuzikant bij Yellow Dogs.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: