Zoeken
Thomas Acda treedt op tijdens het Lezersfeest in Rotterdam
Op zaterdagavond 14 november 2015 gaan de boekenkasten in Bibliotheek Rotterdam aan de kant voor de 19e editie van het Lezersfeest, dat wordt georganiseerd in samenwerking met De Bezige Bij, de Boekensalon, Beste Rotterdamse Boek, Gers!, dagblad Metro, het Nederlands Letterenfonds, Poetry International, uitgeverij Prometheus, SKVR Paginagroots, SpraakuhlooS en Woordnacht.

Thomas Acda treedt op tijdens het Lezersfeest in Rotterdam

Gepubliceerd op 1 november, 2015 om 00:00, aangepast op 2 november, 2015 om 00:00

Op acht verschillende podia treden ruim vijftig auteurs en artiesten op, onder wie Lars Kepler, Arthur Japin, Renate Dorrestein, Michel van Egmond, Ronald Giphart, Kamagurka, Thomas Acda, Leo Blokhuis, Connie Palmen, Leon Verdonschot en Lucky Fonz III. Geniet van interviews, muziek, voordrachten, cabaret en suprise acts, en laat meteen het nieuwe boek van je favoriete auteur signeren. Nooit eerder gedanst in een bibliotheek? Sluit de avond dan swingend af met een dansje tijdens ‘Boekie Night’ met DJ Okkie.

14 november ’15 | Centrale Bibliotheek Rotterdam | 20:00 – 02:30 uur
Toegangskaarten € 18,- Studenten, CJP’ers en 65-plussers € 15,- Rotterdampashouders en leden van Bibliotheek Rotterdam € 12,-
 

Auteurs
Auteur: Thomas Acda

Thomas Acda (1967) is zanger en acteur. Samen met Paul de Munnik verkocht hij 2 miljoen platen. Hij speelde in talloze tv-series en films, waaronder All Stars en Alles is liefde, waarvoor hij een Rembrandt kreeg. In 2015 verscheen zijn debuutroman Onderweg met Roadie.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: