Zoeken
'Judas' en 'Mocro Maffia' genomineerd als beste luisterboek bij Storytel Awards: stem je?
Storytel maakt de shortlist bekend van de eerste Storytel Awards, met Judas en Mocro Maffia op de lijst van beste luisterboek en Marjolein Algera genomineerd als beste voorlezer (bij het inlezen van Stromboli van Saskia Noort)! Stem je mee op je favoriete luisterboek en voorlezer?

'Judas' en 'Mocro Maffia' genomineerd als beste luisterboek bij Storytel Awards: stem je?

Gepubliceerd op 8 augustus, 2019 om 00:00

Op de shortlist van beste luisterboek prijkt Judas, de bestseller van Astrid Holleeder, ingesproken door Beatrice van der Poel. Mocro Maffia, geschreven door Wouter Laumans en Marijn Schrijver, ingesproken door Roel Fooij, is ook genomineerd. Bij beste voorlezer vinden we Marjolein Algera, genomineerd voor het inspreken van Stromboli door Saskia Noort.

Op basis van luistergedrag is er een shortlist van tien boeken en tien voorlezers gemaakt waarop je kan stemmen. Hieruit volgen drie genomineerden die kans maken op een Storytel Award. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens Film By The Sea.

7 augustus – 1 september: stemming geopend
6 september: bekendmaking van de drie genomineerden per categorie
19 september: uitreiking tijdens Film By The Sea

Bekijk hier alle genomineerden en stem.

Auteurs
Auteur: Wouter Laumans

Wouter Laumans is journalist en schrijft onder meer voor Panorama en Nieuwe Revu.

Auteur: Marijn Schrijver

Marijn Schrijver is freelance journalist en schreef mee aan de boeken Mocro Maffia, Wraak en De lustfabriek

Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. In 2023 vierde Saskia Noort haar twintigjarig schrijverschap met het verschijnen van De nazaten, dat na de bestsellers De eetclub en Debet het sluitstuk is van dit spectaculaire drieluik.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: