Zoeken
Lezerswedstrijd Algemeen Dagblad en Hugo Borst
Sinds Hugo Borst in het AD-magazine over zijn dementerende moeder schrijft, ontvangt hij elke week vele reacties, vooral van lezers die schrijven dat ze zijn verhaal zo herkenbaar vinden. Op 16 november verschijnt de kroniek over Hugo's moeder in boekvorm, onder de titel Ma.

Lezerswedstrijd Algemeen Dagblad en Hugo Borst

Gepubliceerd op 21 september, 2015 om 00:00, aangepast op 26 juli, 2023 om 08:18

Lezers die geïnspireerd zijn geraakt om over dementie te schrijven, roepen we op hun verhaal te vertellen. De tien mooiste inzendingen (beoordeeld door een jury waarvan Hugo en zijn uitgever deel uitmaken) worden (online) gepubliceerd. De schrijvers ervan ontvangen een uitnodiging voor de lancering van Ma tijdens een speciale avond in het Oude Luxor Theater in Rotterdam, waar Hugo de drie beste verhalen voorleest. Tevens ontvangen de geselecteerden een gesigneerd exemplaar van het boek.

Stuur uw verhaal (van maximaal 400 woorden) naar mijnverhaal@persgroep.nl. Inzenden kan tot 15 oktober 2015.

Auteurs
Auteur: Hugo Borst

Hugo Borst (1962) is schrijver, columnist, redacteur en voetbalcriticus. Hij schreef onder andere de bestsellers De Coolsingel bleef leeg, Over vaders en zonen, Schieten op Volkert van der G. en O, Louis, dat in Engeland genomineerd werd voor de prestigieuze British Sports Book Awards. In 2009 was Alle ballen op Heintje het Beste Rotterdamse Boek. Zijn boeken over zijn moeder met dementie, Ma (2015) en Ach, moedertje (2017), verkochten samen meer dan 200.000 exemplaren.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: