Zoeken
'Huidpijn' meest uitgeleende spannende boek van 2018
Vast onderdeel van de Spannende Boeken Weken is de bekendmaking van de meest uitgeleende Spannende Boeken Top 60. Huidpijn van Saskia Noort staat op nummer één!

'Huidpijn' meest uitgeleende spannende boek van 2018

Gepubliceerd op 14 juni, 2019 om 00:00, aangepast op 15 april, 2022 om 10:53

De dag van de doden van Nicci French (Ambo|Anthos) staat op de tweede plaats, De doorbraak van Simone van der Vlugt (Prometheus) staat op de derde plek van meest uitgeleende Spannende Boeken Top 60.

Fun facts: in totaal staan er 5 Britse, 8 Amerikaanse, 9 Nederlandse, 3 Scandinavische auteurs of auteur duo’s in de meest uitgeleende Spannende Boeken Top 60.

Er staan 9 mannelijke en 14 vrouwelijke auteurs in de meest uitgeleende Spannende Boeken Top 60 en er staan 3 duo’s in.

Meer over Huidpijn:

Het meest rauwe, pijnlijke en schurende boek van Saskia Noort tot nu toe

Huidpijn is Noorts gevoeligste thriller tot nu toe, waarin ze opnieuw bevestigt als geen ander een scherp oog te hebben voor de tijdsgeest. 

Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar droom dreigt te verliezen, en het verdriet hierover breed wordt uitgemeten in de pers, moet ze alles op alles zetten om niet ook nog door haar vrienden, familie en eigen verstand in de steek gelaten te worden.

Huidpijn is het meest rauwe, pijnlijke en schurende boek van Saskia Noort tot nu toe, een boek dat je niet zomaar weglegt en dat nog dagen nadreunt. Saskia Noort weet opnieuw als geen ander een hedendaags tijdbeeld te vangen, met treffende beschrijvingen van onder andere het BN'erschap, het hebben van een kinderwens en het leven in de schaduw van een verslaafde.

Auteurs
Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. In 2023 vierde Saskia Noort haar twintigjarig schrijverschap met het verschijnen van De nazaten, dat na de bestsellers De eetclub en Debet het sluitstuk is van dit spectaculaire drieluik.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: