Zoeken
Simone Atangana Bekono geeft 28 juni een schrijfworkshop op Nieuwe Types festival
Zet het alvast in de agenda: van 27 t/m 29 juni vindt Nieuwe Types, hét festival voor nieuwe literatuur plaats in Arnhem. Drie dagen lang wordt de aandacht gevestigd op nieuwe schrijvers, nieuwe verhalen en nieuwe vertelvormen. Een van de gasten is Simone Atangana Bekono, die een schrijfworkshop verzorgt. 

Simone Atangana Bekono geeft 28 juni een schrijfworkshop op Nieuwe Types festival

Gepubliceerd op 3 juni, 2019 om 00:00

Op vrijdag 28 juni geeft Simone Atangana Bekono een schrijfworkshop. Sinds jaar en dag zijn muziek en verhalen met elkaar vervlochten. In de literatuur zijn talloze muzikale aspecten terug te vinden zoals ritme, klankkleur en melodie. Maar kan muziek ook je manier van schrijven veranderen? Vanuit die vraag ontwikkelde Simone Atangana Bekono een workshop. Je wordt uitgedaagd te schrijven onder invloed van verschillende muziekstijlen.

Workshop Simone Atangana Bekono:

Datum: vrijdag 28 juni 2019

Locatie: Theater a/d Rijn, Bartok Park, Arnhem

Tijd: 13.30-15.30u

Entree:  €10,- / €5,- (student/CJP)

Meer info & kaartverkoop vindt je hier
 

Deze workshop is ontwikkeld in het kader van Connecting Emerging Literary Artists (CELA). CELA wordt medegefinancierd door Creative Europe van de Europese Unie en door het Nederlands Letterenfonds.

Auteurs
Auteur: Simone Atangana Bekono

Simone Atangana Bekono (1991) studeerde in 2016 af aan Creative Writing ArtEZ met een bundeling van gedichten en brieven, hoe de eerste vonken zichtbaar waren, die in 2018 werd bekroond met de Poëziedebuutprijs Aan Zee. In 2019 ontving ze het Charlotte Köhler Stipendium en werd ze door de Volkskrant uitgeroepen tot een van dé literaire talenten van 2020. Met haar debuutroman Confrontaties won zij de Hebban Debuutprijs, het Beste Boek voor Jongeren en de Anton Wachterprijs, en stond ze op de shortlist van de Libris Literatuurprijs en De Bronzen Uil. De vertaalrechten zijn onder andere verkocht aan Amerika, Engeland en Duitsland.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: