Zoeken
Nu online: podcast Lopen met Lebowski met Marion Pauw in villa die haar inspireerde voor haar roman
Auteur Marion Pauw en haar redacteur Jasper Henderson spreken over Marions roman De experimenten op een unieke plek: namelijk in de villa in Leusden die Marion gebruikte als setting van haar boek, en die ze opduikelde op een makelaarswebsite, maar waar ze nooit echt was geweest – tot nu. Ze dwalen door de kamers, in het trappenhuis en buiten bij de tennisbaan, paardenbox en volière, waar voor Marion haar roman ineens tot leven komt. Amusez-vous!

Nu online: podcast Lopen met Lebowski met Marion Pauw in villa die haar inspireerde voor haar roman

Gepubliceerd op 5 februari, 2019 om 00:00, aangepast op 8 februari, 2019 om 00:00

Luister de podcast gratis op SoundCloud, iTunes (abonneer en geef sterren!), Spotify, Podcastluisteren.nl of Stitcher.

Meekijken in de villa? De Doornseweg 13 te Leusden staat nog steeds te koop op Funda

Presentatie: Jasper Henderson | Montage: Saskia Veen | Met dank aan: David Janse en Buijs Regiomakelaars Amersfoort | Jingle: Angelo Boltini | Intro: Erik Jan Harmens | Artwork: Riesenkind

Meer over De experimenten lees je hier.

Auteurs
Auteur: Marion Pauw

Marion Pauw (1973) is schrijfster en scenariste. Ze schreef onder andere de bestsellers Daglicht, Zondaarskind en Hemelen. Voor Daglicht ontving Pauw de Gouden Strop en de IJslandse prijs voor beste vertaalde thriller. Bij Lebowski Publishers verschenen van haar hand Hotel Hartzeer, met Susan Smit, en De experimenten. Met Vogeleiland maakte ze haar comeback als thrillerauteur.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: