Zoeken
Marion Pauw te gast bij RTL Late Night over 'De experimenten'
Marion Pauw is vanavond (24 januari 2019) vanaf 22.25u te gast bij RTL Late Night met Twan Huys, om te spreken over haar nieuwe roman De experimenten.

Marion Pauw te gast bij RTL Late Night over 'De experimenten'

Gepubliceerd op 24 januari, 2019 om 00:00, aangepast op 25 januari, 2019 om 00:00

UPDATE 25-01: kijk het fragment hier terug.

Op de site van RTL Late Night kondigen ze aan: "We kennen bestsellerauteur en scenarioschrijfster Marion Pauw vooral van haar indrukwekkende reeks thrillers, die hordes lezers bij de keel grepen.

Van haar boek Daglicht gingen meer dan 200.000 exemplaren over de toonbank, het werd verfilmd en in Amerika zijn ze het nu tot een serie aan het verwerken.

Maar voor haar nieuwe boek De Experimenten gooide ze het over een andere boeg: Ze verwerkte een waargebeurd verhaal over hoe een oorlogstrauma doorwerkt na de oorlog tot een roman."

Auteurs
Auteur: Marion Pauw

Marion Pauw (1973) is schrijfster en scenariste. Ze schreef onder andere de bestsellers Daglicht, Zondaarskind en Hemelen. Voor Daglicht ontving Pauw de Gouden Strop en de IJslandse prijs voor beste vertaalde thriller. Bij Lebowski Publishers verschenen van haar hand Hotel Hartzeer, met Susan Smit, en De experimenten. Met Vogeleiland maakte ze haar comeback als thrillerauteur.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: