Zoeken
'Stromboli' van Saskia Noort en 'Dagboek van een getuige' van Astrid Holleeder genomineerd voor NS Publieksprijs 2018
Hoera! Lebowski-auteurs Saskia Noort en Astrid Holleeder zijn met respectievelijk Stromboli en Dagboek van een getuige genomineerd voor de NS Publieksprijs, de grootste publieksprijs van Nederland. Help Astrid óf Saskia aan de winst door op hen te stemmen als Boek van het Jaar, en maak o.a. kans op 52 weken lang, elke week in een boekwinkel een boek ter waarde van € 20,- kiezen plus een jaar lang gratis reizen met het 'NS Altijd Vrij 2e klas abonnement'!

'Stromboli' van Saskia Noort en 'Dagboek van een getuige' van Astrid Holleeder genomineerd voor NS Publieksprijs 2018

Gepubliceerd op 24 oktober, 2018 om 00:00

Stemmen kan hier: op Dagboek van een getuige van Astrid Holleeder, en hier: op Stromboli van Saskia Noort. Beide auteurs zijn eerder genomineerd: voor Saskia is dit maar liefst de zesde keer dat ze kans maakt, en Astrid stond vorig jaar op de shortlist met Judas.

Stemmen kan t/m 21 november 2018. De NS Publieksprijs voor het Nederlandse Boek wordt toegekend aan de titel die van het publiek de meeste stemmen krijgt.

Over de NS Publieksprijs

De NS Publieksprijs voor het Nederlandse Boek en de daaraan verbonden eretitel Boek van het Jaar heeft tot doel de lezer de mogelijkheid te geven een prijs toe te kennen aan zijn persoonlijke boekvoorkeur, om zo de betrokkenheid tussen lezer en boek te vergroten.

Het boek dat de meeste stemmen vergaart, mag zich voortaan Boek van het Jaar noemen. De schrijver ervan ontvangt een sculptuur van Jeroen Henneman, een geldbedrag van € 7.500,- en een NS Altijd Vrij 1e klas abonnement voor één jaar t.w.v.  € 6.420,-.

Meer informatie op de site van de NS Publieksprijs.
Stem hier op Stromboli van Saskia Noort.
Stem hier op Dagboek van een getuige van Astrid Holleeder.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: