Zoeken
Luister naar de playlist van Erik Jan Harmens bij 'Door het licht'
Deze week verschijnt de nieuwe roman van Erik Jan Harmens, Door het licht. Er komen 77 liedjes in voor: van Rihanna tot Ryan Adams, van James Brown tot James Last en van 'Shoot Me Down' tot 'Sup-p-per Troup-p-per'.

Luister naar de playlist van Erik Jan Harmens bij 'Door het licht'

Gepubliceerd op 14 augustus, 2018 om 00:00, aangepast op

Erik Jan heeft alle nummers verzameld in een playlist, zodat ze ook in jouw hoofd kunnen gaan zitten. Check de Spotify-lijst hier.

Op Hebban.nl verscheen al een voorpublicatie met winactie. Ook Athenaeum.nl plaatste het eerste hoofdstuk. In het septembernummer van JAN Magazine schreef Erik Jan een column over leven in het licht (en zonder drank). Vrijdag staat Erik Jan Harmens samen met Carolien Spaans op Lowlands in het programma met de olijke naam 'Is er leven na de drank/dood?'. Zijn boek wordt 31 augustus gepresenteerd in de Roode Bioscoop.

Meer over Door het licht lees je hier.

Auteurs
Auteur: Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vier dichtbundels, die in maart 2016 werden gebundeld in zijn verzameld werk, getiteld Ik noem dit poëzie. Ook maakte hij twee bundels met lyrische duetten, een met Rick de Leeuw (Echte mannen scheiden niet, 2012) en een met Ilja Leonard Pfeijffer (Duetten, 2016). Harmens was in 2002 de eerste poetry slam-kampioen van Nederland. Zijn roman Hallo muur (2015) werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door en kreeg uitzinnige reacties. In 2018 kwam een tweede, autobiografische roman uit, over onverdoofd leven, getiteld: Door het licht. Anderhalf jaar eerder, begin 2017, verscheen Pauwl, een geestige roman over een...

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: