Zoeken
Wees welkom bij de boekpresentatie van 'Door het licht' van Erik Jan Harmens
Op 31 augustus 2018 vieren we de verschijning van Door het licht, de nieuwe roman van Erik Jan Harmens, in De Roode Bioscoop in Amsterdam. Er zijn een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Wees welkom bij de boekpresentatie van 'Door het licht' van Erik Jan Harmens

Gepubliceerd op 6 augustus, 2018 om 00:00, aangepast op 10 augustus, 2018 om 00:00

Erik Jan formuleert het als volgt: "Er zijn sprekers en boeken en er is Fanta of iets sterkers om mee te proosten. Toegang € 15,- inclusief boek, zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wie weet tot daar."

Vrijdag 31 augustus 2018
Inloop: 19:30
Start programma: 20:00

De Roode Bioscoop
Haarlemmerplein 7
1013 HP Amsterdam

Ticket is inclusief boek t.w.v. €21,99
Tickets koop je hier.

Programma:

Inleiding door Cor de Jong
Q&A met de auteur door Jasper Henderson
Muzikale begeleiding door Ivo Victoria
Laudatio door Lotte Lentes

Over het boek:

In Door het licht spreekt een man tot zijn geliefde, zijn vrienden, zijn vader en zijn lezers, over hoe hij ooit leefde in het donker en nu moet wennen aan leven in het licht. In dat licht komen prikkels en gevoelens vol binnen. Alles lijkt weldadig, toch is er ook een blijvend verlangen naar verdoving. Liedjes brengen verlossing, maar tergen 'm ook. Door het licht is een verslag over het halveren van een dubbelleven. Een liefdevolle zoektocht naar verbinding, naar wat echt is en wat niet.

Auteurs
Auteur: Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vijf dichtbundels, plus twee bundels met lyrische duetten, een met Rick de Leeuw en een met Ilja Leonard Pfeijffer. Harmens was in 2002 de eerste poetry slam-kampioen van Nederland. Hij publiceerde ook vijf romans. Hallo muur (2015) werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door en werd talloze malen herdrukt. In 2018 kwam een tweede, autobiografische roman uit, over onverdoofd leven, getiteld Door het licht. Anderhalf jaar eerder, begin 2017, verscheen Pauwl, een geestige vertelling over een volwassen man met autisme. Even later kwam bij uitgeverij Moon Harmens' eerste kinderboek uit: Hans is kwijt. Erik Jan Harmens schrijft stukken over prikkels en verdoving...

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: