Zoeken
Anneke Claus op de Nacht van de Poëzie 2018
Dichter Anneke Claus, die bij Lebowski Begrafenis van de mannen schreef, treedt op bij de Nacht van de Poëzie 2018 op 29 september in TivoliVredenburg.

Anneke Claus op de Nacht van de Poëzie 2018

Gepubliceerd op 18 juli, 2018 om 00:00, aangepast op

Het grootste poëziefeest van het jaar kent in 2018 zijn 36ste editie, als vanouds in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. De beste Nederlandstalige dichters, van debutant tot veteraan, bieden het publiek een poëtische marathon die zijn weerga niet kent. En dan zijn er nog entr’actes als muziek, dans en cabaret, die de dichters gedurende de avond in razend tempo afwisselen. De Nacht van de Poëzie betovert haar bezoekers tot diep in de nacht en laat ze met een glimlach huiswaarts keren.

Eerder stonden o.a. Lebowski-auteurs Erik Jan Harmens en Jonathan Griffioen op de Nacht. Naast Anneke Claus zullen onder meer optreden: Paul Bogaert, Willem Thies, Thomas Möhlmann, Gerda Blees, Kreek Day Ouwens en Anneke Claus. Eerder al was de komst van Judith Herzberg, Arthur Japin, Vicky Francken, Ted van Lieshout, Tsead Bruinja, Anton Korteweg, Willem Jan Otten, Benno Barnard en Radna Fabias.

Het evenement begint om 20.00 uur en eindigt meestal tegen 3.00 uur in de ochtend.

36ste Nacht van de Poëzie
Zaterdag 29 september 2018
20.00 – ±03.00 uur
TivoliVredenburg, Utrecht
Tickets en info

Auteurs
Auteur: Anneke Claus

Anneke Claus leeft het leven, houdt van de liefde en vreest de dood. In die hoedanigheid beklom ze vele literaire podia en was ze van 2009 tot 2011 stadsdichter van Groningen, waar ze nog altijd woont en werkt.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: