Zoeken
Heleen van Royen presenteert
Zondagochtend 8 juli om 11.15 uur presenteert Heleen van Royen de speciale voorpremière van Book Club in Filmtheater Hilversum. Heleen van Royen, bekend van bestsellers als De Gelukkige Huisvrouw, Godin van de Jacht en De Hartsvriendin, maar ook van haar bekroonde documentaire Het Doet Zo Zeer, zal de film inleiden en na afloop haar nieuwste boek Sexdagboek signeren.

Heleen van Royen presenteert "Book Club" in Filmtheater Hilversum

Gepubliceerd op 3 juli, 2018 om 00:00, aangepast op 7 juli, 2023 om 13:08

De film Book Club, die pas 23 augustus officieel in Nederland uitgaat, vertelt het verhaal van vier hartsvriendinnen wier levens – na het lezen van Fifty Shades of Grey in hun maandelijkse boekenclub – nooit meer hetzelfde zal zijn. Door het aanwakkeren van een oude vlam of door nieuwe romances inspireren ze elkaar aan een nieuw hoofdstuk van hun leven te beginnen.De hoofdrollen in deze romantische feelgoodkomedie zijn voor Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen en Mary Steenburgen. In Amerika, waar de film net draait, is deze een van de grote zomersuccessen. 

Van Royens Sexdagboek dat sinds juni in de boekwinkels ligt, is niet alleen een verhaal over seks, maar ook een boek over vrouw-zijn, ouder worden, lichamelijkheid, schaamte en schaamteloosheid, overgave, en natuurlijk: een innige liefde.

De speciale vertoning van Book Club is onderdeel van het feestelijke (her)openingsweekend op 7 en 8 juli waarmee Filmtheater Hilversum haar nieuwe stoelen viert. Voor alle bezoekers van deze en alle andere films het komende weekeinde, is er een gratis drankje.

Boekhandel Voorhoeve zal zondagochtend 8 juli Van Royens boek verkopen, waarna het mogelijk is deze te laten signeren. Kaarten voor deze speciale vertoning zijn te koop via  www.filmtheaterhilversum.nl en bij de kassa van Filmtheater Hilversum.

Auteurs
Auteur: Heleen van Royen

Heleen van Royen, geboren in 1965, schreef de bestsellers De gelukkige huisvrouw, Godin van de jacht, De ontsnapping, De mannentester, De hartsvriendin en Sexdagboek, waarvan een deel succesvol werd verfilmd en bewerkt voor theater. In totaal verkocht ze tot nu toe 2 miljoen boeken en in 2017 maakte ze de ontroerende documentaire 'Het doet zo zeer' over de dementie van haar moeder. Voor het Letterkundig Museum maakte ze in 2014 de tentoonstelling Selfmade met meer dan 200 fotografische zelfportretten en in 2020 verscheen de columnbundel Moeder, dochter, minnares ter ere van haar twintig jaar schrijverschap. Heleen van Royen woont samen met Bart Meeldijk.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: