Zoeken
Nieuwe aflevering Lopen met Lebowski online: een podcast met Sarah Sluimer
In de podcast Lopen met Lebowski gaan we aan de wandel met Nederlandse auteurs, op een locatie die raakt aan hun laatste roman. Deze week is Sarah Sluimer met haar debuut Keizer aan de beurt.

Nieuwe aflevering Lopen met Lebowski online: een podcast met Sarah Sluimer

Gepubliceerd op 22 juni, 2018 om 00:00, aangepast op

"Vrienden en vriendinnen van de literatuur! Maak je op voor een wandeling met auteur Sarah Sluimer en redacteur Jasper Henderson door de binnenstad van Amsterdam. We beginnen voor de etalage van Athenaeum Boekhandel op het Spui, waar Sarahs debuut "Keizer" uitgestald ligt: een droom die uitkomt. Daarna: gesprekken over afschrikwekkend theater, bloederige schilderijen met een afgehakt hoofd, schoenen kopen in de sales, hun favoriete oorlog, Oedipus alsook Thea Beckman, determinisme en de vraag of Sarah Sluimer, net als haar hoofdpersoon, een wreed karakter heeft. Amusez-vous!"

Luister de podcast hier.

Presentatie: Jasper Henderson | Edit: Saskia Veen | Intro: Erik Jan Harmens | Jingle: Angelo Boltini | Artwork: Riesenkind

Auteurs
Auteur: Sarah Sluimer

Sarah Sluimer (1985) schrijft voor onder andere de Volkskrant, ELLE en De Correspondent. Ze heeft een zaterdagcolumn in het NRC en schrijft toneelstukken. In 2018 debuteerde ze met Keizer. In 2020 kwam haar tweede roman uit, De stilte, die een toekomst verbeeldt na de coronapandemie.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: