Zoeken
Geef je op voor literaire bootcamp 'Camp Cushy' (met Erik Jan Harmens)
Het is aan! Camp Cushy, dé literaire bootcamp met vijf intensieve trainingsdagen, geleid door bekende literaire performers en schrijvers uit binnen- en buitenland, komt terug deze zomer. Van 25 t/m 31 augustus gaan we het hebben over: conceptualisering!

Geef je op voor literaire bootcamp 'Camp Cushy' (met Erik Jan Harmens)

Gepubliceerd op 20 juni, 2018 om 00:00

Want hoe bedenk je in hemelsnaam een goed idee voor je verhaal? En als je het hebt bedacht, hoe zorg je dat het ook werkt?

Of het nou fictie is of non-fictie. Korte verhalen of juist een compleet toneelstuk. Wat voor hoogstandje je ook wilt schrijven: tijdens deze literaire bootcamp zet je je – wellicht vage – hersenspinsels om in actie!

Je werkt 5 dagen lang in groepen maar er zijn ook een-op-een sessies. De workshops zijn in het Nederlands en in het Engels en je schrijft dus ook in het Nederlands of in het Engels, net wat je voorkeur is. Je verlaat Camp Cushy met de beste schrijfvaardigheden en hoe die in de praktijk toe te passen én met de beste supporters: een community vol matties die jou steunen om een betere schrijver te worden.

Deze Camp Cushy krijg je les en word je begeleid door de schrijvers Dulcie Witman (VS), Simone van Saarloos (NL/VS), Dana Yeaton (VS), Vamba Sharif (NL), Erik Jan Harmens (NL), redacteuren Lotte Lentes (NL) en Jörgen Garcia (NL) en componist en singer-songwriter David O’Dowda.

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Auteurs
Auteur: Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vijf dichtbundels, plus twee bundels met lyrische duetten, een met Rick de Leeuw en een met Ilja Leonard Pfeijffer. Harmens was in 2002 de eerste poetry slam-kampioen van Nederland. Hij publiceerde ook vijf romans. Hallo muur (2015) werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door en werd talloze malen herdrukt. In 2018 kwam een tweede, autobiografische roman uit, over onverdoofd leven, getiteld Door het licht. Anderhalf jaar eerder, begin 2017, verscheen Pauwl, een geestige vertelling over een volwassen man met autisme. Even later kwam bij uitgeverij Moon Harmens' eerste kinderboek uit: Hans is kwijt. Erik Jan Harmens schrijft stukken over prikkels en verdoving...

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: