Zoeken
De zomeraanbieding van Lebowski staat online
‘Boeken zijn als een bijl die het ijs van ons bewustzijn splijt,’ zei Kafka. Dat is voor ons literatuur: boeken die ons raken in het hart, die snijden in de ziel. 

De zomeraanbieding van Lebowski staat online

Gepubliceerd op 27 maart, 2015 om 00:00

Stoner van John Williams is zo’n boek, maar ook De Wandeling van Robert Walser, de Lunchpauzegedichten van Jan Arends, Ademgebed van de veel te jong overleden Martijn Teerlinck en Hallo Muur van Erik Jan Harmens. Dat zijn voor ons echte Lebowski-boeken: doorleefd, ontdaan van franje, mokerslagen. Onze liefde gaat uit naar de literaire herontdekking, maar ook naar het debuut, of de veronachtzaamde auteur. Wij zijn altijd op zoek naar verhalen met maatschappelijke urgentie, naar boeken die het verschil maken. We houden van struggle, van weerstand, van boeken en mensen die een overwinning op het leven behalen. We willen auteurs uitgeven die ons raken met hun eerlijkheid, onverschrokkenheid, humor en empathie.

Voor minder doen we het niet.

Ook in deze zomercatalogus vindt u daarom wederom spraakmakende, spannende en hartverscheurend mooie boeken die wij in ons hart hebben gesloten. Doet u dat vooral ook, is ons advies.

Wij wensen u zoals altijd veel leesplezier.

www.lebowskipublishers.nl/zomer/

Team Lebowski

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: