Zoeken
Filmrechten verkocht van Ivo Victoria's roman 'Billie & Seb'
Precies een jaar na het verschijnen van Billie & Seb, de vierde roman van Ivo Victoria, zijn de filmrechten voor dat boek verkocht aan het Belgische filmproductiehuis Las Belgas.

Filmrechten verkocht van Ivo Victoria's roman 'Billie & Seb'

Gepubliceerd op 19 januari, 2018 om 00:00, aangepast op

Ivo Victoria: "Las Belgas kan u kennen van de wonderschone documentairereeks België Scherpgesteld die vorig jaar op Canvas was te zien. De voorbije weken legde ik de eerste hand aan synopsis en treatment. Dat was nogal bizar, om plots weer in een wereld te vertoeven die ik meer dan een jaar geleden definitief achter me dacht te hebben gelaten. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ik nul de botten verstand heb van filmscenario’s schrijven. Gelukkig hoef ik dat ook niet alleen te doen: regisseur Kenneth Mercken (die later dit jaar zijn langspeelfilmdebuut maakt met Coureur – check it out) is aan boord en gaat de komende tijd samen met mij aan het scenario schrijven. Zin in."

Hatsekiedee!

Auteurs
Auteur: Ivo Victoria

Ivo Victoria (Antwerpen, 1971) publiceerde vijf romans, waarvan meest recent Alles is OKÉ. Daarnaast schrijft hij columns en verhalen voor diverse tijdschriften en kranten.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: