Zoeken
Terugkijken: Hugo Borst bij Jinek over theaterstuk 'Ma'
17 januari was Hugo Borst te gast bij Jinek om te praten over de theatervoorstelling Ma, gebaseerd op zijn gelijknamige boek. Ook aan tafel: Eric Corton, die de hoofdrol speelt in het stuk.

Terugkijken: Hugo Borst bij Jinek over theaterstuk 'Ma'

Gepubliceerd op 18 januari, 2018 om 00:00, aangepast op 26 juli, 2023 om 08:20

Kijk de uitzending hier terug.

Over de voorstelling:

Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait ‘meneer Alzheimer’ de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder?
De solovoorstelling Ma is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. Een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Eric Corton vertolkt zijn dilemma’s, angsten en moederliefde.

Meer info en tickets hier.

Auteurs
Auteur: Hugo Borst

Hugo Borst (1962) is schrijver, columnist, redacteur en voetbalcriticus. Hij schreef onder andere de bestsellers De Coolsingel bleef leeg, Over vaders en zonen, Schieten op Volkert van der G. en O, Louis, dat in Engeland genomineerd werd voor de prestigieuze British Sports Book Awards. In 2009 was Alle ballen op Heintje het Beste Rotterdamse Boek. Zijn boeken over zijn moeder met dementie, Ma (2015) en Ach, moedertje (2017), verkochten samen meer dan 200.000 exemplaren.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: