Zoeken
Susan Smit bij '5 jaar later'
9 januari was auteur Susan Smit te gast bij '5 jaar later'. Het tv-programma op RTL 4 waarin Beau van Erven Dorens Bekende Nederlanders ontvangt en terugblikt op voorspellingen die vijf jaar geleden gemaakt zijn. 

Susan Smit bij '5 jaar later'

Gepubliceerd op 11 januari, 2018 om 00:00, aangepast op 21 februari, 2022 om 11:04

In de beschrijving van de aflevering lezen we: "We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden voor hartzeer en haar mooie uiterlijk bleek niet altijd een voordeel. Beau bezoekt Susan in haar huis in de Jordaan en ziet waar haar bestsellers geschreven worden. Ook krijgt hij antwoord op de vraag of de vrouw die verlaten werd door de man van haar kinderen weer gelooft in de liefde."

Terugkijken doe je hier.

Foto: Danique van Kesteren

Auteurs
Auteur: Susan Smit

Susan Smit (1974) is schrijfster en columniste van Happinez. Ze debuteerde in 2001 met Heks en heeft inmiddels negentien succesvolle boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Gisèle, Tropenbruid en De wijsheid van de heks. Met haar roman De heks van Limbricht werd ze genomineerd voor de NS Publieksprijs.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: