Zoeken
Stem op o.a. Leon Verdonschot voor de Cutting Edge Awards
Leon Verdonschot is met VOS, zijn succesvolle biografie van Gorki-zanger Luc de Vos, genomineerd voor de Vlaamse Cutting Edge Awards in de categorie 'Nederlandstalig boek'. Ook Generatie B, de tv-serie gebaseerd op het boek van Joost Vandecasteele, en Blade Runner 2049, de film gebaseerd op het boek van Philip K. Dick, staan op de lijst. Stemmen kan nu!

Stem op o.a. Leon Verdonschot voor de Cutting Edge Awards

Gepubliceerd op 10 januari, 2018 om 00:00

Het allerbeste van wat de redacteurs van Cutting Edge de afgelopen twaalf maanden gezien, beluisterd en gelezen hebben, verzamelden ze in dit overzicht van genomineerden voor de 13e Cutting Edge Awards. 

Wie stemt maakt kans op culturele prijzen, duotickets voor de uitreiking én de duizelingwekkend hoofdprijs: een ballonvlucht. 

Stemmen kan hier.

Op maandag 5 maart worden de Cutting Edge Awards uitgereikt in een bijzondere show. Joris Hessels en Dominique Van Malder (van Radio Gaga) bouwen een gezellig salon op het podium van de Gentse Handelsbeurs en nodigen de winnaars en andere creatieve breinen uit voor een gezellig gesprek over hun leven en werk. Het Facebook-event vind je hier.

Auteurs
Auteur: Leon Verdonschot

Pop Pers Prijs-winnaar Leon Verdonschot (1973) is schrijver en journalist. Zijn recentste boeken VOS (over Gorki-zanger Luc De Vos) en RICO (over kickbokser Rico Verhoeven) stonden in respectievelijk Vlaanderen en Nederland op 1. RICO werd verkozen tot Sportboek van het jaar 2018 en is met ruim 145.000 verkochte exemplaren het bestverkochte Nederlandse vechtsportboek ooit. Verdonschot is ook columnist voor Nieuwe Revu en De Limburger.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: