Zoeken
Debuutroman Thomas Acda verschijnt bij uitgeverij Lebowski
Thomas Acda (1967), die het grote publiek kent van het duo Acda & De Munnik en van zijn rollen in speelfilms als 'Lek', 'All Stars' en 'Alles is liefde' en series als 'Penoza' en 'Bureau Raampoort', komt in september 2015 bij Lebowksi met zijn eerste roman: 'Onderweg met Roadie'.

Debuutroman Thomas Acda verschijnt bij uitgeverij Lebowski

Gepubliceerd op 23 maart, 2015 om 00:00

'Onderweg met Roadie' is een met veel vaart en humor geschreven roman over vriendschap, muziek, de dood maar vooral ook over de kunst van leven. Als een vriendin de hoofdpersoon van deze sprankelende roman vraagt haar hond naar Los Angeles te brengen, is dat de kans voor hem op een uitweg uit zijn leven dat een steeds grotere puinhoop is geworden. De trip dwars door Amerika wordt een avontuur waarin hij teruggeblikt op zijn misgelopen relaties, het succes en het einde van de muzikale samenwerking met Bob, zijn gevecht tegen de kilo’s, maar vooral dat met zichzelf.

De verschijning van deze roman zal gepaard gaan met een grootse marketing- en pr-campagne. Gelijktijdig zal vanaf september 2015 Acda te zien zijn in de nieuwe SBS-serie 'Bureau Raampoort'. Acda is verheugd met Lebowski in zee te gaan, de uitgeverij die ook zijn vriend Simon de Waal uitgeeft.

De deal kwam tot stand door bemiddeling van Lolies van Grunsven (Van Grunsven Creative Management), met wie Acda eerder het boek 'Trilogie' maakte.
 

Auteurs
Auteur: Thomas Acda

Thomas Acda (1967) is zanger en acteur. Samen met Paul de Munnik verkocht hij 2 miljoen platen. Hij speelde in talloze tv-series en films, waaronder All Stars en Alles is liefde, waarvoor hij een Rembrandt kreeg. In 2015 verscheen zijn debuutroman Onderweg met Roadie.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: