Zoeken
GECANCELD: Leon Verdonschot bij de Koepelsessies in Haarlem
Op zaterdagavond 2 december om 18:00 is Leon Verdonschot aanwezig bij de tweede editie van de Koepelsessies in het voormalige huis van bewaring De Veste in Haarlem om Alex Boogers te interviewen over diens nieuwe roman.  LET OP: wegens omstandigheden gaat dit evenement niet door. Hopelijk in het nieuwe jaar een herkansing!

GECANCELD: Leon Verdonschot bij de Koepelsessies in Haarlem

Gepubliceerd op 23 november, 2017 om 00:00, aangepast op 29 november, 2017 om 00:00

Koepelsessies Vol. 2 wordt georganiseerd door Gitaarlem in samenwerking met Stichting Open de Koepel en Athenaeum Boekhandel Haarlem. De avond heeft behalve een literaire ook een muzikale invulling die verzorgd zal worden door Maurice van Hoek. Dit alles wordt voorafgegaan door een luxueus tweegangendiner dat geserveerd wordt in De Koepel. Tickets voor diner + programma kosten €35; het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer tijdig!

 

Foto: Bob Bronshoff

Auteurs
Auteur: Leon Verdonschot

Leon Verdonschot (1973) schreef eerder onder andere Hart tegen Hart - rock 'n roll ontmoetingen (Pop Pers Prijs 2005), Pushing the Limits: het leven van Keith Bakker (2008) en de roman Alles van elkaar (2015). Hij was de samensteller van De Beste Muziekverhalen van 1945 Tot Nu (2008) en Bruce en ik - 29 odes aan Springsteen (2016). Recent verscheen van zijn hand Rico, de biografie van Rico Verhoeven, die uitgroeide tot een bestseller.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: