Zoeken
GECANCELD: Leon Verdonschot bij de Koepelsessies in Haarlem
Op zaterdagavond 2 december om 18:00 is Leon Verdonschot aanwezig bij de tweede editie van de Koepelsessies in het voormalige huis van bewaring De Veste in Haarlem om Alex Boogers te interviewen over diens nieuwe roman.  LET OP: wegens omstandigheden gaat dit evenement niet door. Hopelijk in het nieuwe jaar een herkansing!

GECANCELD: Leon Verdonschot bij de Koepelsessies in Haarlem

Gepubliceerd op 23 november, 2017 om 00:00, aangepast op 29 november, 2017 om 00:00

Koepelsessies Vol. 2 wordt georganiseerd door Gitaarlem in samenwerking met Stichting Open de Koepel en Athenaeum Boekhandel Haarlem. De avond heeft behalve een literaire ook een muzikale invulling die verzorgd zal worden door Maurice van Hoek. Dit alles wordt voorafgegaan door een luxueus tweegangendiner dat geserveerd wordt in De Koepel. Tickets voor diner + programma kosten €35; het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer tijdig!

 

Foto: Bob Bronshoff

Auteurs
Auteur: Leon Verdonschot

Pop Pers Prijs-winnaar Leon Verdonschot (1973) is schrijver en journalist. Zijn boeken VOS (over Gorki-zanger Luc De Vos) en RICO (over kickbokser Rico Verhoeven) stonden in respectievelijk Vlaanderen en Nederland op 1. RICO werd verkozen tot Sportboek van het jaar 2018 en is met ruim 145.000 verkochte exemplaren het bestverkochte Nederlandse vechtsportboek ooit. Verdonschot is ook columnist voor Nieuwe Revu en De Limburger en in 2023 verscheen zijn boek Ronnie over Ronnie Flex. VOS werd genomineerd voor de Jip Golsteijn Journalistiekprijs en Cutting Edge Award voor beste boek.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: