Zoeken
Jonah Falke vaste columnist voor De Gelderlander
Onmundig mooi, we hebben weer een reden om te høken: sedert nu, heden en vandaag is onze eigenste Jonah de vaste dinsdag-columnist van de Gelderlander. Het wordt gevierd met een klein interview, getiteld: 'Jonah Falke zet zijn lezers graag op het verkeerde been'. 

Jonah Falke vaste columnist voor De Gelderlander

Gepubliceerd op 7 november, 2017 om 00:00

'Als kind wilde ik al columnist worden. Ik heb als 11-jarige eens keer column opgestuurd naar het Jeugdjournaal. "Leuk," vonden ze. Ze wilden 'm voor die ene keer wel op de site plaatsen. Maar ik wilde elke week. Dus heb ik de column teruggetrokken.'

Verder lezen? Dat wordt een Gelderlander kopen, maar dan krijg je er wel gelijk een gratis column bij. Zoals iedere week eindigen Jonah's columns standaard met een vraag. De vraag van deze week is: hou of hield ik wel van mijn moeder óf is ze als een vreemde voor me?

Lees hier meer over Jonah's roman Bontebrug.
 

Auteurs
Auteur: Jonah Falke

Jonah Falke (1991) werd geboren in Ulft en studeerde fine art painting aan ArtEZ, Enschede. Hij exposeerde in binnen- en buitenland en maakte als frontman van de band Villa Zeno de plaat Self Made Woman. In 2016 verscheen zijn debuutroman Bontebrug, in 2019 volgde De mooiste vrouw van de wereld. Hij schreef voor Vrij Nederland, See All This, ELLE, HP/De Tijd en VPRO Nooit meer slapen en is vaste columnist bij de Gelderlander en op het Lebowski Blog.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: