Zoeken
Erik Jan on tour in Zuid-Afrika
'Erik het sy gedigte met gevoel voorgelees en die gehoor het aan sy lippe gehang.' Op dinsdag 17 oktober trad Erik Jan Harmens met Kila van der Starre en Gert Vlok Nel op bij de presentatie van een bundel gedichten van studenten Afrikaans en Nederlands aan Stellenbosch University.

Erik Jan on tour in Zuid-Afrika

Gepubliceerd op 28 oktober, 2017 om 00:00, aangepast op

'Nederlandse digter en skrywer Erik Jan Harmens was een van die sprekers en het ook sy wyshede rondom skryf gedeel.' Bekijk het fotoverslag.

Auteurs
Auteur: Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vijf dichtbundels, plus twee bundels met lyrische duetten, een met Rick de Leeuw en een met Ilja Leonard Pfeijffer. Harmens was in 2002 de eerste poetry slam-kampioen van Nederland. Hij publiceerde ook vijf romans. Hallo muur (2015) werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door en werd talloze malen herdrukt. In 2018 kwam een tweede, autobiografische roman uit, over onverdoofd leven, getiteld Door het licht. Anderhalf jaar eerder, begin 2017, verscheen Pauwl, een geestige vertelling over een volwassen man met autisme. Even later kwam bij uitgeverij Moon Harmens' eerste kinderboek uit: Hans is kwijt. Erik Jan Harmens schrijft stukken over prikkels en verdoving...

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: