Zoeken
Judas (Astrid Holleeder) wint Hebban Awards 2017
Na de nominatie voor de NS-publieksprijs van gisteren sleept Judas, de bestseller van Astrid Holleeder, met een kwart van de stemmen de Hebban Award 2017 in de wacht in de categorie Beste Non-fictie. Dat maakte Hebban-hoofdredacteur Sander Verheijen vanavond bekend tijdens een speciale boekenuitzending van het programma Tijd voor MAX op NPO Radio 5.

Judas (Astrid Holleeder) wint Hebban Awards 2017

Gepubliceerd op 26 oktober, 2017 om 00:00

De populairste boekensite van Nederland en Vlaanderen trekt maandelijks meer dan 400.000 bezoekers en organiseert de Beste Boeken van het Jaar-verkiezing voor de derde keer.

In 2016 gingen de Hebban Awards naar Hugo Borst, Hendrik Groen, Samuel Bjørk en Carry Slee. De Hebban Debuutprijs voor Beste Roman wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. Vorig jaar nam Lize Spit de prijs in ontvangst voor haar succesvolle debuutroman Het smelt. De Hebban Debuutprijs voor Beste Thriller (eerder uitgereikt als Crimezone Debuutprijs) beleeft dit jaar haar vijfde editie. Eerdere winnaars waren o.a. Arjen Lubach en Ilse Ruijters. 

Stemmen op Judas voor de NS Publieksprijs kan via deze link. Jij zelf maakt dan kans op een jaar gratis boeken en 1e klas treinreizen. 

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: