Zoeken
Maartje Laterveer bij talkshow 'Bored of feminism?'
Feminisme saai? De verrassende talkshow Bored of feminism in Arminius te Rotterdam bewijst van niet! Tijdens deze derde editie op 2 november om 20u gaat Elfie Tromp in gesprek met schrijfster Maartje Laterveer, wier boek Vrouwen & Seks, van moederliefde tot seksrobot nu in de winkel ligt, en met schrijfster Marjan Slob over haar nieuwe uitgave van Foute fantasieën. Bestel hier kaarten met korting, of doe mee aan de winactie!

Maartje Laterveer bij talkshow 'Bored of feminism?'

Gepubliceerd op 16 oktober, 2017 om 00:00, aangepast op 24 oktober, 2017 om 00:00

Waar genieten vrouwen van? Wat windt ze op? Waar fantaseren ze over? Hoe vrij en onafhankelijk zijn ze als het gaat om hun eigen seksualiteit? Welke rol speelt macht bij seks? Wat moet een intelligente, zelfstandige, hoogopgeleide vrouw in hemelsnaam met de Bouquetreeks? Wat moet ze met die voorspelbare hapslikweg-lectuur waarin de zwakkere, jongere, vrouwelijke hoofdpersoon uiteindelijk altijd wordt overrompeld door een woest-aantrekkelijke man – en dat tot haar niet mis te verstane genot? En wat heeft dit alles met liefde te maken?

In een avond vol interviews, performances en een quiz gaan we op zoek naar de antwoorden op deze vragen en wat er verder allemaal hoognodig beantwoord dient te worden.

Met:


Bored of feminism? wordt georganiseerd door Arminius i.s.m. Bored to Death book club., uitgeverij Lemniscaat en Lebowski publishers. Kaarten zijn hier verkrijgbaar voor €6 (regulier) of €3 (studenten, Rotterdampas of met kortingscode BOF010). 

Auteurs
Auteur: Maartje Laterveer

Maartje Laterveer (1976) studeerde Franse Taal- en Letterkunde en werkt als freelancejournaliste voor onder andere Vogue, Vrij Nederland, Opzij en Volkskrant Magazine. Ze debuteerde in 2012 met de roman De mooiste kleur die niet bestaat, die werd genomineerd voor de Bronzen Uil.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: