Zoeken
Willem Vissers schuift aan bij het Volkskrantgeluid
Afgelopen weekend was Willem Vissers te gast bij de podcast het Volkskrantgeluid om te praten over zijn zwaargehandicapte zoon Samuel. Iedere week schrijft Willem in de Volkskrant een column over Samuel, te lezen op onze Lebowski Blog en vanaf eind november ook gebundeld in het boek Samuel: kroniek van een ongewoon gezin. Luister de podcast hier terug!

Willem Vissers schuift aan bij het Volkskrantgeluid

Gepubliceerd op 18 september, 2017 om 00:00

Schreef Willem Vissers voorheen alleen over voetbal, sinds januari schrijft hij ook over het leven van en met Samuel, zijn meervoudig gehandicapte zoon die werd geboren met het zeldzame Kleefstra-syndroom. Op 16 september was Willem te gast bij Laura van der Haar van het Volkskrantgeluid en vertelde hij wat hem drijft om over Samuel te schrijven. "Ik vind dat er in de krant te weinig gewone verhalen staan, over gewone mensen."

Foto: Marijn Scheeres

Auteurs
Auteur: Willem Vissers

Willem Vissers (1964) werkt in 2022 25 jaar als voetbalverslaggever bij de Volkskrant, waarin hij alle grote toernooien meermaals bezocht. Hij is in januari 2022 uitgeroepen tot sportjournalist van het jaar. De Limburger schreef meerdere boeken, onder meer over de succesjaren van Feyenoord (2017, met Bart Vlietstra) en Ajax (2019), de biografie over bestuurder Michael van Praag en over scout Piet de Visser. Hij is co-auteur van de in 2021 verschenen Canon van het Nederlandse voetbal.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: