Zoeken
Willem Vissers schuift aan bij het Volkskrantgeluid
Afgelopen weekend was Willem Vissers te gast bij de podcast het Volkskrantgeluid om te praten over zijn zwaargehandicapte zoon Samuel. Iedere week schrijft Willem in de Volkskrant een column over Samuel, te lezen op onze Lebowski Blog en vanaf eind november ook gebundeld in het boek Samuel: kroniek van een ongewoon gezin. Luister de podcast hier terug!

Willem Vissers schuift aan bij het Volkskrantgeluid

Gepubliceerd op 18 september, 2017 om 00:00

Schreef Willem Vissers voorheen alleen over voetbal, sinds januari schrijft hij ook over het leven van en met Samuel, zijn meervoudig gehandicapte zoon die werd geboren met het zeldzame Kleefstra-syndroom. Op 16 september was Willem te gast bij Laura van der Haar van het Volkskrantgeluid en vertelde hij wat hem drijft om over Samuel te schrijven. "Ik vind dat er in de krant te weinig gewone verhalen staan, over gewone mensen."

Foto: Marijn Scheeres

Auteurs
Auteur: Willem Vissers

Willem Vissers (Echt, 1964) is auteur en sportjournalist. Hij studeerde af aan de Academie voor de Journalistiek en trad als sportjournalist in dienst bij het ANP. Sinds 2015 is hij Chef Sport bij de Volkskrant. Ook is hij regelmatig te zien als analyticus bij NOS Studio Voetbal.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: