Zoeken
Saskia Noort, Georgina Verbaan en Stella Bergsma willen op toer
Het literaire trio Saskia Noort, Georgina Verbaan en Stella Bergsma heeft zo veel positieve reacties ontvangen na hun speciale Lowlands-programma dat zij de voorstelling het komend seizoen vaker in theaters willen gaan spelen.

Saskia Noort, Georgina Verbaan en Stella Bergsma willen op toer

Gepubliceerd op 21 augustus, 2017 om 00:00, aangepast op 15 april, 2022 om 10:51

De drie schrijfsters presenteerden zich op Lowlands als "nieuwe Grote Literaire Drie". Verbaan en Noort lazen columns voor; Bergsma droeg voor uit haar goed ontvangen debuutroman Pussy Album. Zij werden muzikaal begeleid door het aanstormende country- en folkduo Sam & Julia.

Auteurs
Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. In 2023 vierde Saskia Noort haar twintigjarig schrijverschap met het verschijnen van De nazaten, dat na de bestsellers De eetclub en Debet het sluitstuk is van dit spectaculaire drieluik.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: