Zoeken
13 september: Avond van het Politieke Boek
Aan de vooravond van de uitreiking van de Prinsjesboekenprijs 2017 organiseert ProDemos samen met NRC Handelsblad een Avond van het Politieke Boek met de schrijvers van de drie genomineerde boeken: Joost Vullings met De kinderen van Pim, Ferdinand Grapperhaus met Rafels aan de rechtsstaat en Tom van der Meer met Niet de kiezer is gek

13 september: Avond van het Politieke Boek

Gepubliceerd op 6 september, 2017 om 00:00

De genomineerde schrijvers worden op deze avond door een journalist bevraagd over henzelf en over de inhoud van hun boeken. Daarnaast vertelt juryvoorzitter van de Prinsjesboekenprijs Jan Schinkelshoek over de ‘oogst’ aan politieke boeken van het afgelopen jaar. De avond staat onder leiding van Mark Kranenburg (NRC).

De Avond van het Politieke Boek is gratis toegankelijk en wordt gehouden op woensdag 13 september, van 20.00 tot 21.30 uur in de Studio achter het Bezoekerscentrum van ProDemos, Hofweg 1 in Den Haag.

Een plekje reserveren? Klik hier.

Meer info over De kinderen van Pim.

Auteurs
Auteur: Joost Vullings

Joost Vullings (1970) studeerde politicologie en is sinds 2001 politiek verslaggever voor het NOS Radio 1 Journaal en voor NOS Met het Oog op Morgen. Daarnaast is hij voorzitter van de PPV, de Parlementaire Persvereniging.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: