Zoeken
27 september: Boekpresentatie Barber van de Pol
Op woensdag 27 september presenteert Barber van de Pol vanaf 17.00u haar roman Hemelse dieren bij Linnaeus Boekhandel in Amsterdam. Meld je aan en proost mee!

27 september: Boekpresentatie Barber van de Pol

Gepubliceerd op 4 september, 2017 om 00:00, aangepast op 6 september, 2017 om 00:00

Over Hemelse dieren

Twee tegenpolen, één grote liefde, een gedoemd paradijs

De beschaafde Nootje vindt in de onbehouwen kunstenaar Terry Bommeljée haar grote liefde. Lange tijd hebben de twee genoeg aan elkaar en hun zelf gecreëerde paradijs. Dan wordt Terry bij toeval een BN'er en weet hartsvriendin Jet een wig tussen het stel te drijven. Zullen ze ooit in staat zijn de idylle te laten herleven? Hemelse dieren is een betoverende roman over de liefde, maar vooral over de clash tussen nature en nurture, tussen intellect en drift, rede en onderbuik.

Over Barber van de Pol

Barber van de Pol (1944) is een van de meest vooraanstaande vertalers van Spaanstalige literatuur: ze is dé vertaalster van o.a. Cervantes, Borges, Cortázar en Neruda, maar ook van Melville's Moby Dick. Ze schreef verschillende kinderboeken, essays en romans, waaronder Er was wat met meneer Maker & mevrouw Maker en Zingen is geluk.


Aanmelden

Als je aanwezig wil zijn bij de presentatie ben je van harte welkom. Meld je dan wel even aan door een mail te sturen naar lili.burki@lebowskipublishers.nl.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: