Zoeken
Zondag 10 september: Boekpresentatie Sabine van den Berg
Zondagmiddag vanaf 14.00 uur ben je van harte welkom in Boekhandel Linnaeus op de Middenweg in Amsterdam, waar we de verschijning vieren van de trilogie Zien Horen Zwijgen van Sabine van den Berg. Meld je aan en proost mee!

Zondag 10 september: Boekpresentatie Sabine van den Berg

Gepubliceerd op 1 september, 2017 om 00:00, aangepast op 7 september, 2017 om 00:00
Zien Horen Zwijgen is een ingenieus samenspel van drie romans, bestaande uit telkens drie delen, die steeds een verschillend, onheilspellend en zeer divers licht werpen op de vaak complexe verhouding tussen vaders en dochters.

Drie meisjes, drie vaders, drie romans. In een ijzingwekkende, precieze stijl ontleedt Sabine van den Berg de machtsverhoudingen tussen een vader en een dochter. Soms duiken de oom en neef van het meisje op om een dubieuze driehoeksverhouding aan te gaan, waarin het meisje probeert de situatie naar haar hand te zetten door een - gevaarlijk - spel te spelen met loyaliteit. Voortdurend wordt de lezer gedwongen zich af te vragen: wat is echt? En wie controleert nu eigenlijk wie?

Meld je aan voor de boekpresentatie via lili.burki@lebowskipublishers.nl

 

Auteurs
Auteur: Sabine van den Berg

Sabine van den Berg (1969) is als docent Proza verbonden aan de Schrijversvakschool te Groningen. Ze publiceerde eerder de romans De naam van mijn vader, De lachende derde, Wissel en Dingen die niet mogen.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: