Zoeken
Boekpresentatie Elly Biesters
Donderdag 24 augustus presenteert Elly Biesters haar debuut Ongemakkelijke mensen bij Kramer & Van Doorn te Zeist.

Boekpresentatie Elly Biesters

Gepubliceerd op 14 augustus, 2017 om 00:00

Vanaf 17u bent u van harte welkom. Redacteur Jasper Henderson verzorgt een inleiding, Elly Biesters zal uit haar boek voorlezen en Claudia de Breij vertelt over haar leeservaring.

Aanmelden doet u door een mail te sturen naar lili.burki@lebowskipublishers.nl.

Over Ongemakkelijke mensen:

Ongemakkelijke mensen is een bruut maar geestig debuut vol onvergetelijke personages.

‘Ik ben een derke, een meisje, en dus ben ik een tientje waard.’ Zo begint het verhaal van een meisje dat opgroeit in het rivierenlandschap. Centraal in haar leven staat haar opa, de patriarch van de familie. Ooit een trotse visser, klampt hij zich nu met broer en zonen vast aan een vergaan leven waarin ze nog betekenis hadden.

Als het meisje een eigen weg moet vinden, beseft ze dat ze haar afkomst achter zich moet laten. Maar of dat lukt? Ongemakkelijke mensen is een bruut maar geestig debuut vol onvergetelijke personages. Een indringende roman over opgroeien in een Nederland dat niet meer lijkt te bestaan.

'Een heerlijk boek over een wonderlijke jeugd - en daarmee over ieders jeugd. Ik kon het niet wegleggen' Claudia de Breij

'Prachtige literaire moderne streekroman. Elly Biesters trakteert ons op een eindeloze reeks mooie verhalen uit een klein Gelders dorp tussen Maas en Waal, Heerewaarden geheten. Haar vlijmscherpe herinneringen ontroeren op velerlei wijze, ze zijn triest, pakkend, en weergaloos komisch. Het boek is een absolute pageturner en houdt je bezig, ook als je het terzijde legt. Kortom: never a dull moment in Heerewaarden. Met Elly Biesters' debuut de herfst in is mijn advies.' Mieke Kerkhof - Bol.com

Auteurs
Auteur: Elly Biesters

Elly Biesters is schrijver, journalist en programmamaker bij de NPO. Haar debuut Ongemakkelijke mensen is gebaseerd op haar eigen jeugd in het dorp Heerewaarden, Gelderland.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: