Zoeken
Stem Steven de Jong naar de shortlist Hebban Debuutprijs
Steven de Jong is een van de tien grootste kanshebbers om op de shortlist van de Hebban Debuutprijs 2017 terecht te komen. Met een stem help je hem die plaats te verzilveren.

Stem Steven de Jong naar de shortlist Hebban Debuutprijs

Gepubliceerd op 8 augustus, 2017 om 00:00, aangepast op

Ook dit jaar reikt lezerscommunity Hebban de Hebban Debuutprijs uit, een aanmoedigingsprijs voor nieuw schrijftalent. Eén van de zes plaatsen op de shortlist wordt geclaimd door diegene met de meeste publieksstemmen. Steven de Jong kan je stem op Bezorgde burgers dus goed gebruiken! Stemmen kan hier.

Om een indruk te krijgen van zijn schrijfstijl lees je bijvoorbeeld het korte verhaal 'In het reine', waarmee Steven de Jong de tweede prijs won in de wedstrijd 'Bestemming onbekend' van literair tijdschrift Op ruwe planken. Ook te beluisteren!

Namens Steven: bedankt voor het stemmen.

Auteurs
Auteur: Steven de Jong

Steven de Jong (1981) is opinieredacteur bij NRC Handelsblad, was twee jaar rechtbankverslaggever en organiseerde internetdebatten met lezers. Namens de Burgerlijke Raad voor het Regeringsbeleid toetste hij overheden op inspraakgevoeligheid en hielp ze met burgerparticipatie. Bezorgde burgers is zijn debuutroman.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: